Pikky Premium, lite lyxigare godis

Pikky Premium, lite lyxigare godis

Du har väl inte missat vår senaste kategori - Pikky Premium? Lite finare, lite exklusivare! Här samlar vi de produkter vi anser vara premium, produkter som gjorts med lite extra kärlek och kvalitet.

I kategorin hittar du produkter som Ritter Mini Alpine och Raffaello, båda perfekta att lyxa till vardagen med, eller varför inte köpa och ge bort till en vän. Om du hellre vill plocka ihop en egen påse med lite lyxigare godis så har vi flera sorter av lakrits, praliner och dragerade nötter som lösvikt. Se hela Pikky Premium utbudet här.

Pikkypåsen Premium

Numera finns vår populära Pikkypåse även med en mix av Pikky Premium godisar. Det enda du behöver välja är hur många gram eller kilon du vill ha! Du får alltid minst 10 olika lösgodissorter. Pikkypåsen Premium - för de gånger du själv har svårt att välja favoriter och enkelt bara vill lyxa till vardagen lite extra!

En favorit är Passion Chililakrits, de här lakritskulorna har en annorlunda kombination av frisk syrlig passion, het chili och salt lakrits som väcker smaklökarna! Försvinnande goda, i alla fall om du frågar oss i Pikkyteamet!

Nyligen tillagda nyheter – godisstänger

Några nyheter som vi nyligen lagt till i kategorin är godisstänger. En riktig kiosk-klassiker! Försök minnas tillbaka till somrarna vid kiosken eller kvällarna på tivolit och du fick frågan ”Vad önskas?”. Kanske svarade du ”En sur vattenmelon tack! Och en saltlakrits!”. Nu kan du välja fritt av färska godisstänger hos oss i vår kiosk. Vi har tagit in lite olika smaker och hoppas såklart någon är just din favorit!

Under Pikky Premium hittar du våra godisstänger med smak av Saltlakrits, Sur vattenmelon, CitronMint, Hallonvrål, Salmiak, Frukt och Sur regnbågestång!

Hjälp oss erbjuda dina favoriter!

Vi tar löpande in nya produkter och vill ständigt ge våra kunder det ni önskar. Vi fortsätter dock vara "Pikky" (kräsna) med vad vi tar in - endast det bästa för våra kunder! Om det finns någon produkt du gärna vill kunna köpa på pikky.se, skriv till oss så utvärderar vi och tar förhoppningsvis in just dina önskemål!

Maila dina önskemål till oss!

ChiliLösgodisPikky premiumStänger

Lämna en kommentar

Alla kommentarer modereras innan de publiceras