Pikky Kiosk säljer i dagsläget varor med leverans inom EU.

För att handla från Pikky Kiosk sortiment via pikky.se krävs att du har fyllt 18 år.

Beställningar tas normalt emot enbart via pikky.se. Kontakta gärna vår kundservice, kundtjanst@pikky.se om du har frågor som gäller din beställning.

Du förbinder Dig vid handel med oss att hålla koll på din mailinkorg då vår kommunikation rörande din order sker via mail.

Pikky Kiosk reserverar sig för slutförsäljning, att det kan uppstå förseningar samt tekniska problem.

Om en vara som beställts saknas i leveransen är vår policy att göra en återbetalning på den saknade varan. I undantagsfall skickar vi ut ett nytt paket med den saknade varan.

För att kunna beställa på webbplatsen måste kunden ha fyllt 18 år. Det är alltså föräldrars ansvar att ta beslut och vara avtalspartner i köp.

Lösgodiset hanteras i en och samma lokal och Pikky Kiosk kan inte garantera att hanteringen är fri från kontaminering. Vi avråder därför helt Dig som har allergier från att köpa lösgodis. Våra färdigblandade Pikkypåsar kan innehålla alla våra lösviktssorter på Pikky.se. Kunder som har allergier avrådes därför helt från att köpa dessa Pikkypåsar. Alla köp sker således på kundens eget ansvar. 

Priser vi anger är alltid inklusive moms. Priser presenteras i olika valutor beroende på i vilket land kunden befinner sig. Kunden kan själv byta valuta på sajten.

För leveranser till destinationer utanför Sverige kan det påkomma extra kostnader, såsom tullavgifter och lokala skatter, vilka beställaren står för om de uppstår. Beställaren är ansvarig för att vara medveten om införselreglerna i det land varorna ska skickas till. I händelse av beslag av tull eller annan myndighet ersätts detta inte.

Vi förbehåller oss alltid rätten att göra löpande prisändringar. Kundens pris är det som gällde vid beställningstillfället oavsett om förändringar görs av Pikky Kiosk efteråt.

Köpvillkoren omfattas också av Pikky Kiosks ångerrätt, reklamation och villkor vid ej uthämtat paket.