Vad är Pikky Kiosk? Vår önskan är ambitiös men också ganska basal och enkel. Vi vill bidra med maximalt av glädje, skratt och lycka runt de godsaker vi alla unnar oss till vardags, fredagsmys och fest. Mycket går tillbaka till vår egen nyfikenhet som barn under 80- och 90-talet. När vi klev upp på pallen framför den lokala kiosken och bad om smågodis för tio kronor. Går det bra med allt, surt, sött, salt och lakrits, frågade kioskägaren inifrån sin trånga lilla kioskstuga? Vad skulle det bli idag, i en modern värld? Den nyfikenheten och andaktsfulla spänningen vill vi att Pikky Kiosk ska bidra med 2020. Leendet när vi vandrade bort från kiosken med godispåsen i handen, det vill vi skapa. Lycka!

Vi tror också att konfektyr, snacks, dryck och choklad är en bransch under stor omställning. Hållbarhet är en viktig fråga för oss, inget vi tar enkelt på. Vi tror på att driva förändring i branschen från den plattform vi och ni, våra kunder, nu skapar tillsammans! Successivt kommer vi att lyfta fram all den produktutveckling som nu sker inom vår del av retail, det gäller både sockerfritt, glutenfritt, palmoljefritt och veganskt. Vi har för avsikt framåt att själva ”branda” och producera konfektyr med hög hållbarhetsambition. 

Vi tror också på att kvalitet kan levereras till ett fördelaktigt pris. Vår ambition är att våra kunder ska ge oss högt betyg både för bästa kvalitet och bästa pris.

Så enkelt beskrivet, vi önskar vara glädjespridare som kräset och nyfiket skapar ett stort sortiment av kvalitetskonfektyr till bästa pris!

Detta vill vi göra tillsammans med våra kunder, var med och ”co-create” Pikky Kiosk. Hitta de bästa leverantörerna åt oss, och tipsa oss om trenderna så att vi snabbt kan erbjuda det nya!