Pikky Kiosk AB, organisations nr. 559257-0369 driver webbplatsen Pikky.se. På Pikky.se finns beskrivet hur ett köp från Pikky Kiosk går till och vilka köpvillkor som hör till ett sådant köp.

Övriga allmänna villkor finns listade nedan.

1.1 Genom att handla godkänner du Pikky Kiosks allmänna villkor, cookiepolicy, integritetspolicy och övriga villkor presenterade på webbplatsen. 

1.2 För att kunna beställa på webbplatsen måste kunden ha fyllt 18 år. Det är alltså föräldrars ansvar att ta beslut och vara avtalspartner i köp. Lösgodiset hanteras i en och samma lokal och Pikky Kiosk kan inte garantera att hanteringen är fri från kontaminering. Vi avråder därför helt Dig som har allergier från att köpa lösgodis. Våra färdigblandade Pikkypåsar kan innehålla alla våra lösviktssorter på Pikky.se. Kunder som har allergier avrådes därför helt från att köpa dessa Pikkypåsar. Alla köp sker på kundens eget ansvar. 

1.3 Pikky Kiosk AB reserverar sig för slutförsäljning. Detta gäller också eventuella bild- och skrivfel i vår e-handelsbutik såsom fel i produktbeskrivningar 

1.4 Webbplatsen Pikky.se ägs av Pikky Kiosk AB. Allt innehåll såsom bilder ägs av Pikky Kiosk eller samarbetspartners eller licensgivare. All kopiering från webbplatsen behöver därför vårt skriftliga godkännande. 

1.5 Pikky Kiosk önskar att Kunder har ett användarkonto och handlar med detta. Vi tillhandahåller en tydlig information om behandling av personuppgifter i vår integritetspolicy

1.6 Kunden är ansvarig för att inte lämna ut sina inloggningsuppgifter till annan person. Om detta sker har Pikky Kiosk rätt att avsluta användarkontot.

1.7 Inga priser inkluderar fraktavgifter, de anges alltid separat. 

1.8 Kampanjer och erbjudanden är alltid tidsbegränsade och de gäller bara så länge lagret räcker.